The Beach – O scurta introducere in lumea noastra.

Am decis ca nu putem sa facem in niciun alt fel decat sa ne onoram prima postare de pe blog cu descrierea in detaliu a ideii din spatele The Beach. Dupa cum deja v-am mai spus, credem ca pana cand nu vii sa vezi nu te vei convinge ca am creat locul perfect pentru tine. Dar te avertizam: Nu iti face si alte planuri, caci dupa doar o scurta vizita este posibil sa nu mai vrei sa pleci de la noi!

Poate suna ciudat ca si concept sa aduci nisip si sa creezi o plaja in oras, sau cel putin asa ni s-a parut noua cand ne-a venit ideea. Dar pe masura ce a luat amploare, am observat ca asteptarile ne-au fost depasite, iar materializarea unui gand a creat un loc complet diferit, cu potentialuri infinite.

The Beach este exact locul de care Bucurestiul are nevoie, o plaja urbana unde poti scapa de tot stresul si energia obositoare pe care o emana capitala, locul in care putem da muzica cat de tare vrem si unde petrecem cat ne tin picioarele.

Iar pentru ca vara este anotimpul petrecerii si lipsei de somn, va invitam sa luati parte la evenimentele noastre, ce au loc aproape in fiecare weekend, cu cei mai talentati Dj locali dar si nume foarte sonore de peste hotare ce iti vor incanta urechile de vineri pana duminica.

Share:

Leave a Reply