The Beach Opening | Nic Fanciulli | Negru | Victor Stancov

 

Desi uneori este extrem de greu sa scrii despre ceva ce chiar te-a impresionat, mai ales cand este vorba despre o realizare proprie, am incercat sa rezumam seara de 3 iunie 2017 intr-un articol care sa explice de ce ne-au fost depasite asteptarile si ce avem de gand sa facem pentru voi, cei care au participat la evenimentul de deschidere.

 

In primul rand, vrem sa va multumim ca ati venit in numar atat de mare (peste 1400 de persoane), dar nu numai, va multumim ca ati avut la voi buna dispozitie si cheful de distractie, care impreuna au dus la o seara pe care nu o sa o uitam prea curand. Luand in balanta tot ce s-a intamplat, consideram ca am atins fiecare tinta pe care ne-am propus-o, iar cu sustinerea voastra am reusit sa gandim clubbing-ul din Bucuresti la un alt nivel. Trebuie sa recunoastem, nu credeam ca o sa fiti atat de multi.

 

Unul din cele mai importante lucruri de mentionat ar fi faptul ca Nic Fanciulli a simtit acelasi lucru, iar energia din partea publicului l-a facut sa ia o decizie pe care nu a mai luat-o, conform spuselor lui, de mai bine de 10 ani – sa isi anuleze biletul de avion pentru a mai ramane la eveniment. Drept urmare, setul lui, gandit initial de 3 ore s-a transformat in 6 ore de mixat cu drag pentru un grup de oameni care i-au amintit de motivul care l-a facut sa se apuce de muzica.

Evenimentul a durat pana a doua zi, undeva in jurul orei 13:00, iar pentru asta va suntem recunoscatori tot voua. Pe scena alaturi de Nic Fanciulli au urcat Negru, Victor Stancov, Deez, Kadzi, Brad si Invers, carora dorim sa le multimum pentru atentia acordata si muzica buna.

Am inceput vara cu dreptul, dar mai presus de asta, suntem constienti ca exista loc de imbunatatiri, drept urmare luam in calcul parea fiecariua dintre voi in parte. Spune-ne cum te-ai simtit, daca ti-a placut, sau daca nu, sau ce putem face mai bine pentru viitoarele evenimente.

Iar daca tot suntem la subiect, iata ce am pregatit pentru sfarsitul lunii:

 

Share:

Leave a Reply