The Beach

 

The Beach

Ce este The Beach? O plaja urbana? In bucuresti? Cu nisip adevarat? In mare parte, da. 

Asta daca ar trebui sa facem o descriere pe scurt… Insa, daca ne vei face o vizita, iti vei da seama instant ca The Beach este locul perfect unde poti scapa de stresul urban si unde te poti distra. Si crede-ne, a fost imposibil sa aducem marea aici, insa am facut tot ce ne-a stat in putere sa aducem restul!

Cel mai bun loc pentru relaxare in timpul zilei si petreceri pe timpul noptii.
Ce mai avem in afara de nisip? In principiu ar fi multe lucruri de mentionat – cum ar fi umbrelele, zona de relaxare, sezlongurile, hamacele, sau petrecerile de neuitat. Dar este foarte greu sa descriem un astfel de loc prin cuvinte, pentru ca noi credem cu entuziasm ca nu iti poti face o parere pana cand nu vii sa ne vezi cu ochii tai.

Si pana la urma, de ce nu ai veni sa ne faci o vizita? Pentru ca scopul esential al unei plaje este distractia, iar pornind de la acest gand, am creat un loc care combina perfect ideeile de relaxare in timpul zilei cu noptile albe petrecute alaturi de prieteni.

In timpul saptamanii te poti astepta la diferite activitati, cum ar fi fitness-ul, aerobic-ul sau voleyball-ul de plaja. Sau poate o proiectie de film, sau un show de stand-up comedy.

Insa in weekend, ideea e putin diferita. Pentru ca scopul nostru principal a fost de a crea nopti memorabile, am decis sa ne dedicam sfarsiturile de saptamana unor evenimente ce schimba felul in care Bucurestiul se distreaza.

La evenimentele noastre au fost si vor veni unii din cei mai buni DJ din diferite sfere ale muzicii electronice, pentru a crea unele din cele mai memorabile nopti.

The Beach a inceput ca un concept care parea putin nebun la inceput, dar singurul lucru care nu ne-a oprit din a duce ideea pana la capat a fost dorinta noastra de a crea o enclava urbana, unde toate problemele dispar. Iar aducerea nisipului de la 200 de km distanta nu a fost tocmai cel mai usor lucru de facut… Dar l-am adus, si am creat in jurul lui un loc ideal pentru un cocktail alaturi de prieteni, cu o scena perfecta pentru evenimente.  Fa-ne o vizita si iti promitem ca o sa iti placa la fel de mult cum ne place noua!

Share: